Bina Güçlendirme

Çelik Güçlendirme Sistemleri eski fakat maddi veya manevi öneme haiz yapıların onarım ve güçlendirilmesinde kullanılır. Özellikle betonarme yapıların karkas sistemlerinin onarım veya desteklenmesi için çok uygun bir yoldur.

Güçlü Demir & Çelik sektörde çözüm ortağınız olarak devam ediyor..
Hem uygulama süresinin kısa olması, hem ön imalatın büyük kısmının fabrikasyonla gerçekleÅŸtirilmesi, hem de güçlendirilen yapının ve alanın ÅŸartlarına bağımlı olmaması sebebiyle çok tercih edilen bir güçlendirme türüdür. Temellerde kullanılamamasına raÄŸmen, üst yapı öÄŸelerinin tümü (Kolon, kiriÅŸ, döÅŸeme, deprem perdesi, vs.) bu uygulama ile güçlendirilebilir.

ETÄ°KETLER: Bina güçlendirme, Bina çelik güçlendirme, Çelik konstrüksiyon güçlendirme, Kolon güçlendirme, Yapı güçlendirme, Çelik yapılar, Bina çelik güçlendirme.

KA®ABOÄžA MÜHENDÄ°SLÄ°K LTD

MARKA TESCÄ°L BELGELERÄ°MÄ°Z AÅžAÄžIDA BÄ°LGÄ°LERÄ°NÄ°ZE SUNULMUÅžTUR.

SATIÅž       Veli KARABOÄžA & M. Yunus KARABOÄžA & Ayetullah KARABOÄžA

Gsm          0532 711 74 23

Gsm          0532 703 75 09

Gsm          0530 842 38 38

TLF              0216 641 50 84

FAX           0216 641 50 84

E-mail       info@karabogalar.com

E-mail       info@karabogamuhendislik.com.tr

Adres        Hamidiye Mah. Güler. No: 4B Çekmeköy/Ä°STANBUL

ÜCRETSÄ°Z KEŞİF HÄ°ZMETÄ° Ä°ÇÄ°N TALEPTE BULUNABÄ°LÄ°RSÄ°NÄ°Z.

Sizlerde Seçkin Referanslarımız Ä°çinde Yer Almak Ä°stiyorsanız Lütfen Bizimle Ä°letiÅŸime Geçin...

DiÄŸer Makaleler

Yangın Kapısı

Yangın kapıları, son birkaç yüzyıldır sürekli olarak kullanılan ve ihtiyaç duyulan yardımcı ekipmanlardan biri olmuÅŸtur. Özellikle son yıllarda oldukça bilinçli olarak kullanılan bu kapılar, sıklıkla tercih edilmekte ve acil durumlarda en iyi çözüm önerisini saÄŸlamayı baÅŸarmaktadır. Yangın kapısı fiyatları da iÅŸlevlerine ve modellerine göre farklılık gösterebilmektedir. ÖrneÄŸin, klasik yangın kapıları oldukça uygun fiyatlarda satın alınabilirken, camlı yangın kapısı gibi ekstra özellikli yangın kapıları daha yüksek fiyatlarda bulunabilmekte ve bu açıdan fiyatlarda farklılıklar gözlemlenebilme


Devamı

Yangın Merdiveni

Herhangi bir yangın durumunda bina içindeki insanların hızlı ve güvenli bir ÅŸekilde yangın alanından uzaklaÅŸmak üzere tasarlanan, koruması ve ateÅŸe dayanıklığı yüksek olan kaçış merdivenidir. Bu yangın merdivenleri Z tipi ve dairesel yangın merdiveni olmak üzere ikiye ayrılır. Bu merdivenler uygulanırken asıl önemli olan kullanımın kolay olması ve olası tehlike durumlarında binayı anında boÅŸaltabilmenize olanak saÄŸlamalarıdır. Bu nedenle de dairesel yangın merdiveni uygulamalarında da dikkat edilecek olan bazı konular bulunmaktadır. Pek çok kiÅŸi bu çeÅŸit merdivenlerin daha hızlı binayı boÅŸaltmayı saÄŸladÄ


Devamı